Lycra

Fleece leggings

Fleece leggings

Med vinterens kolde temperaturer kan det være svært at finde den rette balance mellem at være varm og stadig se stilfuld ud. Heldigvis er der en løsning på dette problem - leggings med fleece foer! Disse leggings er ikke kun komfortable og praktiske, men også super trendy og fashionable.

16. september, 2023 — Carsten Bjørn Larsen
Seamless Scrunch Tights

Seamless Scrunch Tights

Når det kommer til træningstøj, er komfort nøglen til at opnå de bedste resultater. Og intet skriger komfort som nahtlose tights, også kendt som seamless tights. Disse skønne stykker tøj er blevet et must-have i fitnessverdenen og for god grund. De kombinerer stil, funktionalitet og bevægelsesfrihed på en måde, der gør dem til et uundværligt valg for alle aktive individer.
13. september, 2023 — Lotte Larsen
Scrunch-Tights og -Shorts

Scrunch-Tights og -Shorts

Skulptér din træningskrop med det perfekte tøjvalg

Uanset om du er en entusiastisk tilhænger af squats, lunges, hip thrusts eller klassisk cardio, ved du, at det kræver tid og dedikation at forme din bagdel. Men her er hemmeligheden: At vælge det rigtige træningstøj kan faktisk være nøglen til at fremvise dine fantastiske kurver med stil

12. september, 2023 — Lotte Larsen
Opdagelse af Leggings

Opdagelse af Leggings

Leggings er et populært tøjstykke designet til at sidde tæt omkring benene og strække sig fra taljen til anklerne. De er lavet af elastiske materialer og er kendt for deres tætsiddende pasform. Leggings er både funktionelle til træning og stilfulde til hverdagsbrug. Når kombineret med en sports bh, skaber de det perfekte match af komfort, støtte og stil.
05. juli, 2023 — Lotte Larsen
Højtaljede Træningsshorts

Højtaljede Træningsshorts

Når det kommer til træningstøj, er komfort og funktionalitet nøgleordene. Men hvem siger, at du ikke kan se godt ud, mens du sveder det ud? Med deres sikre pasform og trendy design, er højtaljede træningsshorts det perfekte valg for kvinder, der ønsker at kombinere stil med funktionalitet. Disse shorts er designet med en unik 'scrunch' effekt, der fremhæver din naturlige form og tilføjer et trendy twist til det atletiske look. Med deres lette, åndbare materiale, giver de dig frihed til at bevæge dig ubesværet, uanset om du er i fitnesscentret eller på yoga-måtten. Tag dine træningsrutiner til det næste niveau med vores højtaljede træningsshorts - den perfekte kombination af komfort, funktion og mode.

03. juli, 2023 — Lotte Larsen
Seamless leggings high waist

Seamless leggings high waist


Seamless high waist leggings kombinerer komfort og stil på en unik måde. Uden sømme minimeres friktion og irritation mod huden, hvilket gør dem utroligt behagelige at have på. Den højtaljede design skaber en formende effekt, der får dig til at føle dig støttet og sikker, samtidig med at det giver illusionen af længere ben. Disse leggings er designet til at bevæge sig med dig gennem din dag, og deres glatte, højtaljede linjer er smigrende for alle kropsformer. Uanset om du er en dedikeret fitness entusiast, eller bare leder efter noget behageligt at slappe af i, er seamless high waist leggings et fantastisk valg.
03. juli, 2023 — Lotte Larsen
Biker shorts?

Biker shorts?

Biker shorts er blevet et populært valg for fitnessentusiaster på grund af deres komfort, bevægelsesfrihed og alsidige stil. Lavet af elastiske materialer som spandex eller lycra, de strækker sig med din krop og giver ubegrænset bevægelsesfrihed, hvilket gør dem ideelle til enhver form for træning. 

11. juni, 2023 — Lotte Larsen
Tie Dye Scrunch Leggings

Tie Dye Scrunch Leggings

Tie dye leggings er en populær og stilfuld trend, der giver dig mulighed for at tilføje et strejf af farve og kreativitet til din garderobe. Denne farveteknik har eksisteret i århundreder, men er blevet særligt populær i de seneste år. Tie dye leggings er blevet et symbol på personlig stil og kreativitet og giver dig mulighed for at udtrykke din individualitet gennem dit tøj.

28. marts, 2023 — Lotte Larsen
Seamless Scrunch Tights

Seamless Scrunch Tights


Har du nogensinde undret dig over, hvordan dit yndlings sportstøj eller dine mest behagelige træningstights er lavet? Svaret kan være "seamless" - en teknisk avanceret strikkemetode, der anvendes i moderne tøjproduktion. I denne blog vil vi udforske den fascinerende verden af seamless og se, hvordan denne teknik har udviklet sig inden for de seneste 5-10 år.
26. marts, 2023 — Lotte Larsen
Scrunch Leggings

Scrunch Leggings

Scrunch leggings har taget fitnessverdenen med storm de seneste år, og det er ikke svært at se hvorfor. Disse leggings har en unik designfunktion, der giver en "ruched" eller "scrunch" effekt på bagdelen, hvilket fremhæver og løfter ens kurver på en flatterende måde. Men udover deres æstetiske fordele, hvad er der så mere at vide om disse trendy leggings?

26. marts, 2023 — Lotte Larsen