Vi klimakompenserer for alle leveringer inden for Europas grænser.

Vi tager hele vores forretningscyklus i betragtning, når vi beregner vores udledning. Det inkluderer alt lige fra brændstofproduktion til faktisk brug. Eftersom vores transportaktiviteter udgør den største del af vores udledning, har vi særligt fokus på pålidelig udredning af vores transportemissioner. Hertil benytter vi standarden DIN EN 16258.

Alle projekter er anerkendte af de internationale certificeringsstandarder Verified Carbon Standard (VCS) og The Gold Standard.

Se, hvilke projekter vi investerer i som en del af vores klimakompensation

Projekter støttet af GLS Denmark

Skovbeskyttelse i Madre de Dios, Peru

Madre de Dios regionen er hjemsted for et større antal truede dyr og plantearter samt flere indfødte – nogle af dem uden kontakt til omverdenen. Men deres værdsatte hjem er truet af et vejarbejdeprojekt på tværs af Brasilien og Peru kombineret med massive fældninger af skovområder. Dette projekt beskytter et område på 100.000 hektar og hjælper de lokale med at holde det ved lige på en bæredygtig måde.

 

Projekter støttet af GLS Group

 

Vindenergi i Maliya, Indien

Dette projekt involverer opbyggelsen og driften af en 40 MW vindmølle til at producere elektricitet gennem vindkraft. Udover at bidrage til klimabeskyttelse og øge andelen af ​​vedvarende energi, bidrager projektet til en bæredygtig udvikling. Befolkningen får arbejde med drift og vedligeholdelse af anlægget, samtidig med, at den lokale økonomi nyder godt af den forbedrede strømforsyning.

 

Skovbeskyttelse Pacajá, Brasilien

Projektet på 148.000 hektar i det brasilianske Amazonasområde er med til at forhindre ulovlig fældning i regnskoven. Det fremmer og støtter lokalbefolkningen i brugen af bæredygtige skovbrugsteknikker. Desuden uddannes landsbyboere til overvågningspersonale, der arbejder i patruljehold for at sikre overvågningen af projektområdet.

Vores partner

Climatepartner

ClimatePartner støtter virksomheder i deres klimaindsats: Med deres kombinerede software- og konsulentløsning hjælper de med at beregne virksomheders, tjenesters eller produkters CO2-aftryk, opstille mål for emissionsreduktioner, implementere reduktioner og finansiere klimaprojekter.

De udvikler certificerede klimaprojekter af høj kvalitet med deres forretningsafdeling ClimatePartner Impact. Ud over de positive virkninger på klimaet giver projekterne fra ClimatePartner-porteføljen yderligere fordele for lokalsamfundene, styret af FN's Verdensmål. Registreringsprocessen for vores portefølje af klimaprojekter certificeres hvert år af TÜV Austria, der er en international specialist i miljørelaterede spørgsmål.

ClimatePartner blev grundlagt i München i 2006. De støtter i dag mere end 6.000 virksomheder fra over 60 lande.