Velkommen til CBL-FITNESS!

Vi er en 100% dansk webshop, der startede vores rejse i 2020. Vi har lavet vores webshop i samarbejde med Lotte, som er en erfaren personlig træner og kostvejleder. Sammen har vi skabt en webshop med fokus på at tilbyde leggings af høj kvalitet, som er både funktionelle og stilfulde.

Du kan læse mere om Lotte på: levdetsundeliv.dk

Vi finder inspiration til vores leggings ved at følge med i, hvad vores kunder ønsker på Instagram og TikTok. Derudover er det vigtigt for os at have en tæt kontakt til vores kunder og lytte til deres behov og ønsker. Derfor kan vi tilbyde en personlig og nærværende kundeservice.

Vores varer bliver sendt fra eget lager i Danmark, hvilket betyder, at vi kan tilbyde hurtig levering og returnering. Vi sætter en ære i at sikre, at vores kunder modtager deres varer i den bedste stand, og at de er tilfredse med deres køb.

Vi er tilgængelige på telefonen efter kl. 16:00 mandag til søndag, og vi kan altid kontaktes på vores e-mailadresse cblfitness2020@gmail.com.

Vi håber, at du vil tage et kig på vores udvalg af leggings og finde noget, der passer til dine behov og ønsker. Vi glæder os til at byde dig velkommen som kunde hos CBL-FITNESS!

26. marts, 2023 — Lotte Larsen

Skriv en kommentar

Bemærk venligst at, kommentarer skal godkendes inden de vises